Verslagenheid
in eenzaamheid
in eenzaamheid verdronken
alleen sta ik
op een plateau
in mijn gedachten verzonken
Pessimistisch leef ik door
omringd door zwarte vogels
die mij begeleiden tot de dood
eenzaam loop ik verder
over het plateau der eenzaamheid
met een hart van lood
Ik loop.......ik leef!
ik vind het fijn,
om levend lopend door te gaan
en daar, in de verte,aan het eind van de weg,
zie ik mijn liefste staan
Een reden om te leven
om blij en vrolijk te zijn
om mezelf te geven
en te leven zonder pijn.