Als kind'ren spelen
lachen en zingen
vrolijk in de wei
dan bloeit de bloesem open
heel diep in mij
Als kind'ren ravotten
giechelen en zo
lekker in het gras
dan denk ik aan de tijd
dat ik ook nog jong was
Als kind'ren genieten
grappen en grollen
zomaar op aard
dan weet ik, dit leven
is zeker de moeite waard