Mijn wens aan jou is moeilijk uit te leggen,
maar ik ga het je toch proberen te zeggen.
En omdat mijn wens niet echt in dit kleine handje past.
Probeer ik een gedichtje te schrijven dat je een beetje verrast.
Een gedichtje voor jou helemaal alleen,
maar als iemand het wil lezen zeg dan niet neen.
Want speciaal voor mijn metekindje is dit een woord van geluk,
en met jou kan mijn wereld eigenlijk niet meer stuk!
Een wens van mij naar jou is zeker dat je blijft wie je bent,
zoals iedereen je nu kent,
misschien in de loop van de jaren een beetje ouder van geest,
maar altijd het meisje blijft wat je bent geweest.
En nog die leuke lach op je gezicht
waar hier en daar een jongeheer voor zwicht,
mag je door niemand laten wegtoveren,
ja, dat moet je me ergens beloven.
Ook wens ik dat je een mooi leven leid
zonder pijn en zonder spijt.
Met heel veel plezier en heel veel geluk.
want dan pas kan je leven niet meer stuk.
Ook mag je altijd naar mij komen om een goede raad,
maar of ze altijd even goed gaat zijn dat weet ik niet uiteraard.
Maar ik zal mijn best doen om een meter en vriendin te zijn!
En we gaan het jaar gezellig maken en lekker fijn.
Dit hoop ik samen waar te maken,
en wie weet nog vele andere zaken.
Maar het enige wat ik echt wens is dat je altijd gelukkig bent!
En dat iedereen je keer op keer eens goed verwent