Moederhart
Dennis
Spijkerbroek, je shirt hangt
uit je broek
rond gezicht, stekelharen
bruine ogen
altijd naar iets nieuws op zoek
Felicia
Zwierend sta jij in het leven
je neusje wat omhoog
maar groots in aanwezigheid
klein van stuk
heb jij zoveel te geven
Kimberly
Blonde haren, blauwe ogen
wordt al een hele vrouw
goed van gedachten
ieder die haar persoontje kent
schenk rode rozen
Denise
zo mooi in aanwezigheid
stoer van buiten
zacht van binnen
moet als eerste worstelen
tegen de puberteit
Mams
beschermend slaat
ze haar vleugels om hen heen
verstrengelt als handen
laat ze haar kroos nooit los
het mooiste gegeven
zullen woorden op het hart
blijven geschreven