Je hebt het lef, je hebt het lef
Eindelijk het besef
Gewoon doen, niet bang zijn
Heb het lef, heb het lef!
Laat je zo vaak tegenhouden
Door wat een ander zegt...wel of niet terecht?
Blijft je mening voor je houden
Kiest woorden zorgvuldig...doordacht en geduldig
Maar wat kan je nou gebeuren
Trap toch tegen dichte deuren
Je hebt het lef, je hebt het lef
Doe gewoon eens en niet bang zijn
Geen kapsones, maar jezelf zijn
Heb het lef, heb het lef!
Niet altijd maar op je hoede
Maar 'n keer op je bek...is dat dan zo gek?
Had niet 't geringste vermoeden
'n Heel nieuw terrein...jou, jij, jezelf zijn!
Je hebt 't nu eindelijk geprobeerd
En 't voelt echt niet zo verkeerd
Je hebt het lef, je hebt het lef
Eindelijk gewoon eens en niet bang zijn
Zonder kapsones, maar jezelf zijn
Heb het lef, heb het lef!