Het gaat allemaal zo snel
eigenlijk veel te vlug
Daar zullen ze gaan
tasjes op de rug
Pakje yoki en een koekje erbij
op naar de bassisschool
Ze voelen zich vreselijk blij
Hierom hebben ze al weken lopen zeuren
eindelijk naar juf Willemien
Die dag zal hun leventje kleuren
Huizen bouwen met de blokken
tekenen, plakken, knippen en verven
af en toe tegen andere kids mokken
Wes en Kamy
Ik zal jullie missen zeg !
zomaar opeens de hele dag weg
Ondanks de pijn
zal ik heel sterk zijn
De tranen in mama's ogen
zullen jullie niet zien mogen
Zodra ik in de auto weg ga rijden
zullen ze over me wangen glijden
Veel succes en vooral plezier op school
blijf ik toch een beetje jullie idool ?
Dikke kus, mama