Ik mis je
Was je mar hier bij mij
Toch is het je eigen schuld
Ik had echt niet meer geduld
Ik zet alles nu opzij
Voor ons is het nu echt voorbij
Ik moet weer verder met mij leven
Ik wilde je zoveel liefde geven
Ik moet je nu echt vergeten
Al is mijn liefde voor jou
Nog lang niet vesleten