ik zit hier nu alleen..
en zit avond aan avond..
zonder iemand om me heen.
mijn gezin heel bruut..
uit elkaar gerukt.
mijn kindjes allevier
uit liefde ontstaan..
met 1 beslissing..
alle dingen die ik liefheb,
ineens naar de maan.
waarom gingen juist zij
nu al van me heen..
en s`avonds ik mezelf
weer eens in slaap ween.
is alles dan opeens ..
alleen mijn fout geweest.?
voor dit moment
eigenlijk nooit gevreesd..
mijn dochters allevier
uit liefde ontstaan..
en opeens een gezin uit elkaar gerukt..
en meteen is toen mijn hart eruit gerukt.
wat doe je dan...
als het niet meer gaat..
heb ik dan verkeerd gehandeld..?
ik weet van niet..
maar heb nooit durven dromen ..
dat met mijn ex ook mijn kinderen en vrienden
mij verlaten gingen..
vandaar dat ik nu loop te janken..
en hoop op positieve ....veranderingen..