je wilt niet zien dat ik niet meer bij jou hoor
dat heb je nu na al die jaren nog steeds niet door
maar je hebt het allemaal zelf gedaan
jij ziet mij toch niet staan
jij hebt mij opgegeven
en nu wil ik je niet meer in mijn leven
en zeg je steeds maar weer
'het doet me zeer'
maar daar geloof ik helemaal nix van
want er is niemand die zo goed leugens vertellen kan
als jij.......
ik probeer je steeds duidelijk te maken
dat ik van je af wil raken
voor mij ben jij mijn vader niet
en jij bent degene die dat maar niet ziet
volgens mij denk je dat ik gevoeloos ben net als jij
maar ik ben niet zoals jij ik ben mij
ik heb wel gevoelens hoor
krijg dat nu maar eens door
ik kauw het je nu letterlijk voor
ik wil je dochter niet meer zijn
dat vind ik gewoon niet fijn
je ziet het wel maar je wilt het niet
maar toch is het zo en daar is nix aan te veranderen
ga jij maar leugens vertellen tegen andere
ik trap er nooit meer in
ik wil het nu op mijn manier wil nu mijn eigen zin
ik wil je dochter niet meer zijn
ik ben nu niet meer klein
en ben niet meer in jou macht
leef jij maar je eigen leven
ik ga dat van mij voor jou echt niet opgeven
leef jij het jouwe dan leef ik het mijne
dat is nu het fijne
van dit alles
ik heb nu een vader die er wel voor me is
eentje waarvan ik weet dat ie van me houd
het laat jou toch allemaal koud
dat had je niet gedacht he
ik ben niet zoals jij
ik ben zoals ik ben ik ben mij
en word nooit zoals jij
maar dat zie je niet in he
je wilt het niet zien he