Er is iemand altijd in mijn gedachten
iemand waar ik eeuwig op zal wachten
iemand die ontzettend lief is
en mijn hartdedief is
iemand aan wie ik alles wil geven
en alles met hem wil delen
Er is iemand waar ik van hou
hij is geen vijand
maar een uitgestoken hand
en van nu af aan
laat ik hem niet meer gaan
Er is iemand waar ik de hele dag aan denk
iemand met een lieve lach en mooie ogen
iemand waar ik van hou
iemand die zeer speciaal is voor mij
en die iemand dat ben jij