Jij bent mijn allerliefste
en voor jou doe ik alles
zelfs al heb ik pijn
tijdens de les kan ik niet meer volgen
want mijn gedachten zijn bij jou
Elke seconde zonder je duurt veel te lang
ik weet dat ik zeer veel van je hou
want jij bent de allerliefste mens
en vervult een grote wens
want mijn gedachten zijn altijd bij jou
Ik kan bijna niet meer zonder je
en wil mijn liefde voor je niet opgeven
hopelijk duurt onze realtie nog eeuwen
want zonder wil en kan ik niet meer leven
want mijn gedachten zijn altijd bij jou
Wanneer we alleen zijn ben ik soms verlegen
want mijn hartslag is dan met snelheid gestegen
voor jou ga ik door vuren
en mijn gevoelens voor jou blijven duren
want mijn gedachten zijn altijd bij jou
Jij bent mijn inspiratie
mijn doel om voor te leven
nee dit is geen fantasie
maar mijn gevoelens want ik hou ontzettend veel van je