ik ben bang
bang om het je te zeggen
bang voor mijn eigen gevoelens
bang om van je te horen dat je niet van me houdt
bang dat je van een ander houdt
bang dat je me niet wilt
bang om je te verliezen
Ik ben bang van alle
maar niet van jou
bang voor de toekomst
maar ik weet wel dat ik deze met jou wil delen
maar toch ben ik bang
bang dat je er niet hetzelfde over denkt als ik
bang dat je me uitlacht
maar ondanks alles hou ik ontzettend veel van jou