Van geld kan je dromen
maar het zal niet zomaar naar je toe komen
je moet het verdienen
en niet met enkele tienen
Men kan niet zonder geld leven
en daarom wil men geen weggeven
maar veel geld maakt je soms ongelukkig
en goede vrienden maken je gelukkig
Je kan veel geld verliezen
door "slechte" vrienden te kiezen
ze geven alleen aandacht aan al je geld
en weten niet dat bij jou de vriendschap telt
Daarom moet je eerst goed nadenken
en niet zomaar alles wegschenken
want zonder rooie duit
kom je er niet meer uit
Tussen arm en rijk is er dus een groot verschil
en dat is iets dat ik niet wil
ik hoop dat het ooit zal veranderen
en dat is ook de wens van vele anderen (denk ik)