Daar was ik,met bomen en velden,groen gras
mijn vrienden mijn leven,13 jaar en 9 maanden was ik daar
in dat mooie huis met geuren en kleuren
dat rollen bollen met mijn broers in het slijk
die beloftes dat we nooit uit elkaar gingen dat we
nooit weg zouden gaan dat we deze plek nooit zouden verlaten
en tja ik was weer diegene die weg ging
en nu zit ik hier achter een pc daar wisten we niet wat
dat betekenden
hier met al die auto's al die rassen van mensen al die winkels !!
maar toen dat kleine kaartje dat in de brieven bus zat heeft alles
veranderd die mooie woorden die jullie mij gaven als vriend !!
"ook al ben jij verhuist wij verhuizen mee maar dan in ons hart"