Er is voor U,gelukkig paar...een feestdag aangebroken.
T'is pas gelee,dat gij tesamen.( 'pas' kan ook 12,5/25/40 jr.enz.)
In het Gemeentehuis,het "Ja" woord heeft gesproken.
Dat plechtig "Ja" dat heeft wat in,verbind het voor Uw leven....
Van Huwelijkstrouw tot Huwelijksmin,
om samen te spreken in één gezin.
Een mengeling van zuur en zoet,
is ieders deel op aarde.
Een wisseling van kwaad en goed,van voor,maar ook van tegenspoed.
geeft juist het leven waarde.
Maar ach,wat kan er niet gebeuren,wanneer m'n tijdperk stelt.
Hoe vaak wordt niet de dag bekneld,en geeft m'n stof tot treuren,
maar ook menig blijde dag,zien we aan de Hemel stralen.
Wat in de schoot der toekomst lag,en m'n nu aanschouwen mag,
doet ruimer aarde malen.
Wij allen delen in uw vreugd,en jubelen met u mede.
En wensen dat de goede God,U lang nog spaart tot meer genot.
Ik dank U wel.