leven in het licht van de zon
genieten van de warmte en het licht
leven zoals ik van tevoren nooit kon
met alleen maar vrolijkheid als vooruitzicht
leven in de schaduwzijde van het licht
het komt door die donkerte dat ik het bederf
het dwanggevoel, ik ben je iets verplicht
als het maar niet te laat is voor ik sterf