ik zag het
vandaag weer eens..
in jullie
lieve oogjes..
vragen
waarom..
kan het niet als
anders zijn..?
ik zag het
bij mezelf..
weer eens.
heb ik overal..
wel genoeg
bij stilgestaan.
van schrik een traan.
ik zag het in de sterren..
die net zo straalden
als anders.
mijn andwoord komt van verre..
maar is bijna niks veranderd
jullie staan nummer 1
aan mijn kindjes..
komt er geen.
ik zag het vandaag
en gisteren ook..
al vele dagen
zijn opgegaan in rook.
en wat er ooit is misgegaan
denken wij voorlopig niet meer aan..
nog 1 ding doen wij..
elkaar de rust geven,
voornamelijk voor die kindertjes van mij..
hopelijk komt er snel weer
wat rust in hun hartjes..
want als hun dat hebben..
geld dat zeker ook voor mij..
met heel veel knuffels en een heeeel dikke zoen..
jullie mama..xxx