Ik heb een droom,
maar weet dat hij niet zal uitkomen.
Ik heb een wens,
ik doe een wens wetend dat het overbodige moeite is.
Ik heb een levensdoel en tracht het te bereiken ook al is het zeker dat het me niet lukt.
Mijn droom, wens en levensdoel zijn mijn liefde delen met jou,
ik wil je in mijn armen,
voor eeuwig aan mijn zij,
je kunnen verwarmen met mij erbij maar de realiteit zegt me dat het niet kan en toch zal ik blijven hopen op een toekomst voor jou en mij en dan zal ik leven als in een droom maa met jou erbij.