Heimwee, een intens gemis
een verlangen naar een kind
een kind dat er niet meer is
Heimwee, naar die gelukkige weken
verdriet om de leegte die je achterlaat
jou dood die mijn hart deed breken
Heimwee, mijn handen zoekend naar jou
zoveel vragen maar geen antwoord
mijn kind, waar ben je nou?
Heimwee, naar die zorgeloze tijd
toen ik je nog bij me had
wanhopig want ik ben je kwijt
Heimwee naar jou, nog maar 4 maanden oud
toen je mijn lichaam verliet
was je al gestorven en ik had het zo koud!
Heimwee, naar jou, mijn derde kind
boos ben ik om jou te korte bestaan
maar dankbaar voor de liefde
die ik bij mijn andere kinderen vind