Je streelt zacht m'n wangen, het kietelt een beetje
dan masseer je m'n schouders, heel fijn en dat weet je
zachtjes kus je mijn borsten, ik doe m'n ogen dicht
nog verder naar beneden, aai je me in dit gedicht
m'n dijen, m'n billen, geen plekje vergeet je
ik sta nu in brand, en beetje voor beetje
durf ik me eindelijk, totaal te geven
want alleen met jou, wil ik dit beleven