Je wordt al een grote meid
Je gaat naar school
Je speelt bij vriendinnetjes
Je spelt al woordjes
Je maakt al zinnetjes
Je wordt al een grote meid
En er komt een tijd dat ik je los moet laten
tot mijn spijt
Maar papa wil je 3 dingen, voor de toekomst, meegeven
Heb respect voor anderen, waardeer ook de kleine dingen
en vooral......
Geniet van het leven