Ik heb een vriend
een hele goeie
die weinig met me praat
maar als het moet, dat is zeker
door dik en dun gaat
heel vaak ziet men ons samen
onze handen in elkaar
glimmend in de warme zon
vormen wij een paar
hij slaapt alleen in het schuurtje
verlangen doet hij niets
het is een van m'n trouwste vrienden
het is mijn eigen fiets