Waarom ben ik zo bang voor geluk?
Waarom laat ik het geluk niet winnen.
Hoelang nog en het gaat weer stuk,
en moet ik weer opnieuw beginnen.
Ik ben bang dat ik het niet houden mag,
dat het weer word afgenomen.
Ik kan dat niet aan geen enkele dag,
want het geluk is al zo vaak gekomen.
t geluk steeds maar voor even.
t geluk steeds weer te leen.
Zo kan ik niet blijven leven.
Dan heb ik het liever geen
Ida