Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Dit Is Wat Liefde Doet!
Een weerspiegeling van binnenuit
die kan je in de ogen lezen
een emotie die zich daar ontspruit
en je deel maakt van het innerlijk wezen
een gevoel van zuiverheid
dat lichaam en geest versterkt
een bepaalde eenstemmigheid
die je op dat moment bemerkt
een boeiende intensiteit
die je binnenste verruimt
en wat je deelt in eerlijkheid
zonder dat je iets verzuimt
als die kracht je eens ontmoet
zorg dan dat je open staat
want dit is wat de liefde doet
voor een ieder die het binnen laat
Over dit gedicht
Auteur:
nicole
Gecontroleerd door:
simpel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Geluk]
[JIJ]
[]