Het zijn je ogen
Het is je lach
Het is alles wat ik erg mag
en die mij ook wel mogen
Het is je uitstraling
Het is je gezicht
Je bent zo mooi als een gedicht
en dat heeft geen enkel gewicht
Het is je lichaam
Het zijn je ogen
Alles vertellen ze
Ook dat ze me erg mogen
Het is je mond
Met z'n volle vorm
Ogen, ook zo mooi rond
Ik waardeer je!
Enorm.