als we praten
stromen er letters uit onze mond
als we zingen
stromen er noten uit onze mond
toch is het gek als je bedenkt dat
de letters en noten niet bestonden
als de mensen niet praten en zingen konden
en dat dat allemaal ook niet bestond
als wij waren geboren zonder mond!