ik wil niet meer met je praten
je moet me nu eens met rust gaan laten
ik wil niet weer het risico lopen
wil niet weer pijn worden gedaan
ik ben gestopt met hopen
ik wil je niet meer in mijn leven
ik kan je het gewoon niet nog eens vergeven
probeer me nu maar te vergeten
dat kan voor jou niet zo moeilijk zijn
je doet me toch wel weer opnieuw pijn
ik geloof niet dat je veranderd bent
er is niemand die je werkelijk kent
ook ik niet
maar dat wil ik ook helemaal niet meer
dat doet me toch allemaal veelste zeer
je liegt toch wel weer een keer
mss ken ik je wel
ik weet al wat je me aandoen zal
je zal precies hetzelfde doen als je eerst ookal deed
ik wil dat je me gewoon vergeet
dat lukt je makkelijk je hebt het al eerder gedaan
snap je dat niet dat ik al die leugens niet meer aankan
zie je dat dan niet,man!!??
wil je me echt slopen??
dan zal ik je eens wat zeggen:
je kan me niet verder kapotmaken
je kan me niet eens meer verder kwijtraken
ik ben al uit je leven
je hoeft niet meer te doen alsof je om me kan geven
is dat nou niet fijn
je doet me toch alleen maar pijn
en zo zal mijn leven echt niet zijn
ik wil dat je me vergeet
zoals je eerder ookal deed