Als ik tegen je praat
hoor je me dan
Ik hoop het wel
waar zijn je goede voornemens voor ons plan
je hebt me verlaten
je hoort nu bij mij te zijn
weet je wel wat je hevt gedaan
je hebt me opgezadeld
met heel veel pijn
we zouden samen toch
door het leven gaan
ik heb je gehaat
ik had je verbannen uit mijn hart
Nooit....
Nee nooit zal ik het je vergeven
dat jij mij hier alleen heb gelaten
We zouden samen door het leven gaan!!
Mag ik je hierom wel haten
jij kon kiezen tussen mij en de dood
je hebt mij laten vallen
en ik zal het je nooit kunnen vergeven
jij bent dood
en ik ga door met mijn leven
Maar als ik tegen je praat
hoor je me dan wel??
Het me niet schelen waar je bent
want we kunnen niet door met ons plan
Ons plan van vreugd en geluk
en omdat jij dood wilde
is nu alles stuk!!