Het leven,
zo vredig en zo fijn
kon het leven maar
altijd zo zijn
den een is gelukkig
de ander heeft verdriet
wat je ook doet
verziek je leven niet
laat mij gelukkig worden
laat mij gelukkig leven
Ik wil gewoon nog
zoveel dingen beleven
Het leven,
Zo vredig en zo fijn
kon het leven maar
altijd zo zijn