ik stuur een s.o.s
over heel de wereld.
ik hoop dat hij ergens komt,
met wie ik dit leed kan delen.
overal over de wereld.
is al ziekte en pijn,
lieve mensen MOET
er dan nu ook nog oorlog zijn..???
ik stuur een s.o.s
en leer mezelf een wijze les..
met veel hulp van vrienden en bekenden,
kunnen wij er voor hun zijn.
ik krijg een s.o.s
met heel veel liefde woorden.
waaruit ik genoegen schep..
want niemand wil toch moorden?