HA, UK
Word je blauw?
Als ik aan je
HAND RUK
misplaatst gezet
als lus aan een touw
harde
HANDDRUK
Word je geel?
Als hij in je
HAND DRUKT
geknakt geloodst
als vast in een muur
grauwe
HAND DRUKTE
hard!
HAND DRUKT TE
hard!!!
spat in rode vlekken
BIJDEHAND UITEENGEDRUKT
op de bekakte plankenvloer