Weet je, kleine ding,...
één, twee, hup in mijn schoot,
... voel je wat ik zing?
Met toeters noch bellen,
zonder slag of stoot,
een zachte klingeling
als een wormpje
die zijn neusje snoot
...
Een kleine hand kwakt
doelloos tegen mijn wang aan
...
jij lieve kleine vlinder
die grootse wonderen
doet ontstaan
...
(Mmmm, mmmm, mmmm,...)