Ik zocht jou
in je verstarde blik
met je armen zwaaiend
en hevig gesnik
ik vind jou
het licht van de maan
schijnend op je tranen
die ik zachtjes laat begaan
ik zucht jou
een stiltewoord
telkens wanneer de nacht
het licht vermoordt
een strelende vlucht
langs je wang en oor
je diepste wens verhoord
voor jou,
mijn lucht
in stilte