Jouw witte papieren vleugels
opgelicht
in een flauwe morgenzon
heilzaam
zacht opwiekend
met geheven daadkracht
in felle stralen, zonovergoten
licht, luchtig, energiehappend,
lichtopslorpend
laat over
lichtelijk neerdalend vocht
ontneemt gestel de macht
gescheurd
zoekend naar onderkomen
bevuild door slijkgedrocht
Hoe MOOI ben jij?