Ze zeggen als je sterft,
blijft je ziel leven.
Je blijft leven in de gedachten van je geliefden.
maar als je ziel sterft,
en je lichaam blijft leven.
Moet je verder.
Ook al wil je niet.
Je probeert te denken aan de leuke momenten,
die je nog te wachten staan.
En aan de dingen die je vandaag hebt gedaan.
Maar het zegt je niets.
Al die leuke gedachten zeggen jou niets.
Soms ben je uitgeleefd,
en is je ziel gestorven.
Maar je lichaam wil nog niet