liefde voor een kind
is de mooiste liefde
alles doe je vanzelf
om je eigen vlees en bloed
te beschermen en te behoeden
voor de minder mooie kanten
van het menselijk bestaan
liefde voor je ouders
vind je zo vanzelfsprekend
tot je zelf ouder wordt
dan pas besef je wat
wat een kind nodig heeft
om zich thuis te voelen