Het wordt dag en het wordt licht
Ik schrijf voor jullie dit gedicht
Ik "zie" jullie voor me, ieder gezicht
zo mooi als een roos die opent in de morgenzon
's Avonds als de sterren stralen
beginnen mijn gedachten af te dwalen
Naar dat scherm, met jullie verhalen
en weet ik nog precies hoe het
allemaal begon.....