in nog ijle zang
houden de vogels
het spreken in bedwang
verzegeld
onthouden lippen het woord
dat geen enkel reeds gehoord
stilzwijgen als de ochtend valt
schiet een nieuwe dag
die tal van vuisten balt
in nog ijle zang
nog even
mijn lippen op jouw wang