stoel
ja, je weet wat ik bedoel
gewoon, stoel
mijn voet die zo heerlijk past
op de kromming die ik vaak betast
mijn rug zo met het plankje mee
een steun uit het juiste hout gesnee
stoel
ja, je weet wat ik bedoel
gewoon, stoel
mijn hele lijf zo luchtig opgepakt
'k tel er vier, ontspannen, lekker doorgezakt
op mijn zit zo veilig vrij
laat maar zitten
dat van mij
die
stoel
ja, je weet wat ik bedoel
gewoon, stoel