ik zoek lange armen
met grote handen
lange vingers
zacht, diep verwarmen
voor mijn ogen
tussen de spijlen door
een kijkje op een wijs trouw oor
ik zoek lange benen
stevige voeten
mooie tenen
om in elkaar gezakt
tegen uit te wenen
wil me dragen
een krachtig gestel
doe maar vlug
maar ook niet te snel
ik zoek een mond
smalle rechte neus
een zoekend oog
lippen op lippen, mooi verbond
in m'n haar
pijl per pijl
een woelen tot ik rijl
ik wil houden van
'k wil jou
omarmen
een mooie ziel verwarmen