Dan pas.
Als je iets verliest wat je dierbaar is,
dan pas weet je wat je mist.
Als je diegene niet meer kan voelen,
dan pas weet je wat ze bedoelen.
Als je diegen niet meer kan horen,
dan pas voel je je verloren.
Als je niet meer met diegene kunt praten,
dan pas voel je je verlaten.
Als je diegene niet meer met je ogen kan zien,
das pas .........ja wat dan.
Dan moet je toch verder leven,
met al het moois dat ze jou heeft gegeven.