Toen er geprotesteerd werd tegen de zwarten deed ik niet mee, want ik ben niet zwart.
Toen er geprotesteerd werd tegen de homo's deed ik niet mee, want ik ben geen homo.
Toen er geprotesteerd werd tegen de asielzoekers deed ik niet mee, want ik ben geen asielzoeker.
toen ik aan de beurt was, was er niemand meer die protesteerde.