Overal en Nergens
Ik was overal
altijd wel ergens.
Ook met m'n gedachten,
ben ik elke keer
ergens anders.
Soms in China,
soms tussen de stokbroden.....
Ik was overal
altijd wel ergens.
De ene keer in Spanje,
de andere keer in het kikkerlandje.......
Overal en Nergens.......