ik weet het niet meer,
het doet mij aan twee kanten zeer,
ik heb een vriend en een kind
maar het lijkt alsof ik nooit mijn geluk nog vind
ik ben vreemd gegaan, ja het is echt waar
en heb ik spijt?
Nee, en dat vind ik nou raar
het was gewoon een heerlijk moment
waarvan ik er maar weinig heb gekend
ik weet het kan nooit wat worden tussen die ander en mij
want zoals ik al zei, ik ben niet meer vrij
ik hou van mijn vriend maar ben verliefd op die andere man
ik weet het niet; wat doe ik eran????????
wat heb ik hun beide ook aangedaan
het liefste stap ik uit het leven, zonder een traan
maar mijn kind heeft een moeder nodig,
al vind ik mezelf nu best overbodig
ik weet het niet; wist ik het maar
ik heb hun alledrie pijn gedaan
ja ik ben behoorlijk over de schreef gegaan
het spijt me, maar ik weet het niet
HELP WIST IK HET MAAR!!!!!!!!!!!!