Een huwelijk,
Een kind
dat staat je te wachten
en ik ben blij voor je
maar weet je nog
onze gesprekken???
Ik ging je getuigen zijn
ik ging de suikertante zijn
ik ben echt blij voor je
je dromen komen uit
je wordt vader,
dat is heerlijk voor je
maar, ...
je durfde me deze dingen
zelf niet te vertellen,
zelf niet te laten weten
en het zijn zo belangrijke dingen
geen sporen meer
van onze vriendschap
die niemand kon breken
die voor eeuwig was
zoals jij het me zei
ik weet dat ik je pijn heb
gedaan, dat ik veel van je vroeg
je vriendin had er ook moeite mee
ik weet het is niet simpel
met mij om te moeten gaan
kon ik de tijd maar terug draaien
dan was ik nu misschien al genezen geweest
ik hoop dat je kan genieten
van je huwelijk ...
dat wens ik je echt met heel mijn hart toe !!!