droezelgeurtjes
snoezelgeurtjes
engelvleugjes
bengeldeugdjes
snuffelneusje in m'n veustje
keurt een reukje in m'n deusje
oude geurtjes
saaie meurtjes
jonge geurtjes
passiefleurtjes
in golfjes en in vlaagjes
in wolkjes op jonge dames kraagjes
zoetergeurtjes
foetermeurtjes
de wondermiddeltjes, opknapbeurtjes
voor gedreven parfum-neurtjes