Ik hou van je
Omdat jij van mij houdt
En omdat jij mijn vriendje bent
Als ik een vriendje mis
Ik hou van je
Omdat jij mij vertrouwt
Omdat jij lief voor me bent
Als ik eenzaam ben
En mijn hand vasthoudt
Als ik bang ben
Ik hou ven je
Om wel duizend kleine dingen
En omdat je er altijd bent
Als ik je nodig heb
Wat een gelukkige wereld
Omdat jij erin woont
En wat een geluk voor mij
Dat jij mijn moeder bent