ooit kocht ik een autootje
dat gaat van brom brom brom
daarmee rij ik van hier naar daar
en zelfs het hoekje om
zo metselen we de hemel dicht
nergens is dan meer zonlicht
naar dat hoekje kun jezelf ook wel lopen
want ''moeder aarde'' is niet om te kopen
je kunt de aarde niet redden met geld
dit is het enige wat telt:
naar dat hoekje kun je best wel lopen