Laat me leven als voorheen
als in de dagen van een tijd
dat ik niet wist van je bestaan.
Maar nu jij langzaam
stap voor stap
in mijn leven bent gekomen
is er geen weg terug
geen weg bij jou vandaan.
Welke stap ik ook zet
welke weg ik ook insla
het lijkt wel
of het niets uitmaakt
ze steeds terugleiden
naar jou.