Ik mis.
Ik mis het samen lopen, hand in hand
Ik mis het samen staan kijken aan de waterkant
Ik mis het samen de zon op- of onder te zien gaan
Ik mis het samen kijken naar de sterren en de maan
Ik mis het samen lachen, samen praten
Ik mis het samen zijn en elkaar niet alleen willen laten
Ik mis de hunkering naar elkaars gezelschap, telkens weer
nooit is het genoeg, beide wil je meer en meer
Als je elkaar ziet voel je, het is goed
dit is zoals het wezen moet
Maar die tijd is geweest, is voorbij
Toch ben je ook de vrouw die zei, dat ze hield van mij
Maar soms ook was je een andere vrouw
Niet degene van wie ik nog steeds hou
Niet vriendelijk en warm, maar afstandelijk, kil en koud
Niet iemand die van een ander houd
Maar ik, ik heb geduld
En hoop dat mijn wens ooit wordt vervuld
Samen met jou door het leven te gaan
Elkaar terzijde te mogen staan
Maar jij bent het, die het moment bepaald
Waarop het verleden door het heden wordt achterhaald